Kotkan Seudun Talokeskus Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu kotkalainen tradenomi, JET Sami Tammisto (42 vuotta). Tammisto siirtyy Talokeskuksen johtoon 1.6.2020 Kiinteistöliitto Kaakkois-Suomen kiinteistöyhdistysten  toiminnanjohtajatehtävistä, jossa hänelle on kahdeksan vuoden aikana kertynyt vankka kiinteistöalan osaaminen ja kokemus sekä vahvat verkostot. Aiemmin Tammisto on toiminut mm. myynti-, projekti- ja markkinointipäällikkönä ISS Palvelut Oy:ssä, Non-Stop Studiot Oy:ssä ja Lehtikuva Oy:ssä.

– Kotkan Seudun Talokeskus saa Tammistosta dynaamisen johtajan, joka on toiminnanjohtajana osoittanut kykynsä hyvään, laadukkaaseen ja tulokselliseen toimintaan ja jonka johdolla Talokeskus  pystyy edelleen vahvistamaan paikallista vahvaa asemaansa  ja kehittymään kaikilla liiketoiminta-alueillaan, isännöinnissä, kiinteistöhoidossa ja kotipalveluissa, kertoo Talokeskuksen hallituksen puheenjohtaja Janne Heiliö.

 Talokeskuksen nykyinen toimitusjohtaja Pasi Peltomäki siirtyy kesäkuun alussa ES-Laatuasuntojen toimitusjohtajaksi.

 – Pasille kiitokset näistä 14 vuodesta, jotka hän johti Kotkan Seudun Talokeskusta, ja menestystä uusiin haasteisiin, toivottaa Heiliö.