Mirka Pesonen 44 v, on valittu isännöinnin liiketoimintajohtajaksi Talokeskukseen

Isännöinnin liiketoimintajohtajana Kotkan Seudun Talokeskuksessa aloittaa 26.4.2021 Mirka Pesonen, 44 v. Vaativan hakuprosessin jälkeen tehtävään valittu Mirka vakuutti monipuolisuudellaan ja osaamisellaan.

”Mirka on isännöinnin rautainen ammattilainen, jonka tietotekninen ja järjestelmäpuolen osaaminen sekä ennen kaikkea kyky toimia työyhteisöä osallistavasti ovat tärkeitä ominaisuuksia kehittäessämme omaa työkalupakkiamme vastaamaan asiakkaidemme odotuksia nyt ja tulevaisuudessa”, toteaa Kotkan Seudun Talokeskus Oy:n toimitusjohtaja Sami Tammisto.

Pesosella on yli 10 vuoden kokemus asunto- ja kiinteistöosakeyhtiökohteiden hallinnollisesta isännöinnistä, sekä seitsemän vuoden kokemus tulosyksikön päällikön ja esihenkilön tehtävistä. Tehtävään Pesonen siirtyy Lappeenrannasta, jossa hän on toiminut Realian paikallisen yksikön päällikkönä.

”Olen innoissani mahdollisuudesta päästä Talokeskukseen edistämään hyvän isännöintitavan mukaista toimintaa ja kehittämään isännöinnin työkaluja luotettavuus, laatu ja läpinäkyvyys huomioiden”, kertoo Mirka.

Kari Taka eläkkeelle 30.4.2021

Lähes 40 vuoden rupeama isännöintiä ja myös esimiestehtäviä tulee päätökseen huhtikuun lopussa, kun Kari Taka jää eläkkeelle. Talokeskuksessa on aina arvostettu alan osaamista ja kannustettu tutkintokoulutukseen sekä uuden oppimiseen. Henkilökunnan osaaminen onkin siksi hyvällä mallilla.

”On ollut ilo ja etuoikeus saada olla näköalapaikalla seuraamassa kiinteistöalan kehitystä vuosikymmenten ajan. Mielestäni nyt on oikea hetki katsoa uusin silmin tulevaisuuteen. Siirtyessäni vapaalle, teen tilaa uusille ajatuksille ja ideoille”, Kari Taka sanoo.

Kari kiittää kaikkia asiakkaita, työtovereita ja yhteistyökumppaneita parhaimmillaan vuosikymmeniä jatkuneesta hyvästä yhteistyöstä ja lähettää samalla terveiset: ”Kiinteistöalan digitalisaatio etenee kiihtyvällä vauhdilla ja tähän haasteeseen on myös meidän vastattava.”

”Karille tahdon lausua ison kiitoksen hyvästä työstä yhtiömme ja asiakkaidemme eteen. Karia ja hänen työtään voi verrata suomalaiseen peruskallioon – vakaa ja luotettava, jonka päälle on turvallista rakentaa. Toivotamme Karille iloisia eläkepäiviä, Kotkan Seudun Talokeskus Oy:n toimitusjohtaja Sami Tammisto.

Isännöitsijä Leif Rosqvist eläkkeelle 30.5.2021, seuraajaksi valittu Janne Mikkola aloittaa 1.5.2021.

Keväällä eläkepäivistään pääsee nauttimaan isännöitsijöistämme myös Leif Rosqvist. Leifin seuraajana aloittaa toukokuun alussa Janne Mikkola, 52 v. Jannella on yli 10 vuoden kokemus isännöinnistä ja hän suorittaa parhaillaan johtavan ammatti-isännöitsijän (AIT) tutkintoa. Janne siirtyy Talokeskukseen Kouvolan Isännöintikolmio Oy:n palveluksesta.