Sivujen kautta on vaivatonta ottaa yhteyttä isännöintitoimistoon, sekä tarkastaa omia tietoja.

Ensimmäinen askel sivujen käyttöönotossa on se, että rekisteröidytte käyttäjäksi sivustolla.

Eli menette osoitteeseen: https://kotkanseuduntalokeskus.etampuuri.fi

Klikkaa kohtaa ”Rekisteröidy käyttäjäksi”.

Ensirekisteröitymisessä tarvitaan vahva tunnistautuminen eli esim. pankkitunnukset. Jatkossa kirjautuminen tapahtuu sähköpostilla ja salasanalla.

Huomiot rekisteröitymiseen liittyen:

isännöintitoimiston järjestelmässä tulee olla teidän henkilötunnuksenne kokonaisuudessaan sekä teidän sähköpostiosoitteenne (mitä käytetään myös rekisteröitymiseen)

(mikäli rekisteröityminen ei onnistu, varmistakaa em. asiat Talokeskuksen asiakaspalvelusta info@talokeskuskotka.fi tai p. 05 225 1222)

Asukasivujen näkymä on sen mukainen, mikä on roolisi taloyhtiössä.

Eli hallituksen jäsen näkee laajemmin tietoja, kuin osakas tai asukas.

Sivujen kautta voit tarkastella taloyhtiön tietoja sekä omia tietojasi.

Oma Talous -osiosta näet omat mm. vastike- ja muut maksutiedot. Voit tehdä vikailmoituksen/huoltokutsun huoltoyhtiölle. Huoltokutsua tehdessä voi ilmoitukseen lisätä myös kuvan. Toimii myös kännykällä, jolloin kuvan lisääminen on helppoa, kun kuvan voi ottaa kännykällä suoraan ilmoitukseen.

Huoneiston muutostyöilmoituksen laadinta onnistuu asukassivujen kautta.

Vastuunjakotaulukon kautta voi helposti tarkastaa mikä on yhtiön ja mikä osakkaan kunnossapitovastuulla. Sivuilta löydät mahdolliset taloyhtiön tiedotteet, pelastussuunnitelman ja yhtiökokouspöytäkirjan. Myös isännöintitoimiston yhteyshenkilöt löytyvät helposti sivujen kautta. Voit lisäksi tehdä asiakirjatilaukset (isännöitsijäntodistus, lainalaskelma jne.) suoraan sivujen linkkien kautta.

Tutustuttehan sivuihin! Mielellämme otamme palautetta vastaan.

Ystävällisesti
Kotkan Seudun Talokeskus