Meidän tehokas kiinteistönhoitomme perustuu kiinteistönhoitajien ja porrassiivoojien vastuulliseen työhön, kokeneeseen ja osaavaan työnjohtoon sekä riittävän tehokkaaseen kone- ja laitekantaan.

Päivystyksellä pystymme palvelemaan asukkaita ympäri vuorokauden. Palveluihimme kuuluu luonnollisesti myös ulkoalueiden hoito ja kunnossapito, sisäsiivoukset ja erilaiset kiinteistön vastuulla olevat korjaukset. Remontti- ja korjauspalveluita tarjoamme urakalla tai tuntityönä.

Hoito ja huolto

Nimeämme jokaiselle asiakasyhtiöllemme vastuullisen kiinteistönhoitajan tai kiinteistönhoitajaparin. He hoitavat kiinteistöä ja ulkoalueita työnjohdon ohjeiden ja taloyhtiön kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti. Tarvittavat yhteystiedot löydät huoneistoosi lähetetystä tiedotteesta ja rappukäytävässä olevalta ilmoitustaululta.

Kiinteistönhoitoon voit ottaa yhteyttä, mikäli esimerkiksi asunnossasi on kylmä, vesikalusteissa ilmenee vuotoa, haluat nimenvaihdoksen oveen tai olet jäänyt ilman avainta oven ulkopuolelle.

Siivous

Näkyvä osa asumisen viihtyvyyttä on siisteys. Ammattitaitoiset siivoojamme huolehtivat taloyhtiöiden yleisten tilojen puhtaudesta ja sitä myötä myös turvallisuudesta.

Jokaiselle asiakasyhtiöllemme nimetään vastuullinen siivooja, joka hoitaa tehtävänsä työnjohdon ohjeiden ja asiakasyhtiön kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Siivoojamme tekevät työtä useimmiten aikaisin aamulla, joten hänen käyntiään talossa ei välttämättä näe. Siisteistä yleisistä tiloista tiedät, että siivooja on tehtävänsä hoitanut. Teemme myös kertaluontoisia siivouksia ja suursiivouksia sekä vahanpoistoa ja vahausta.

Kalusto

Talokeskuksen kiinteistönhoidolla on monipuolinen konekalusto, jolla pystytään suorittamaan työt nykyaikaisesti ja tehokkaasti. Kaluston jatkuvalla huollolla ja määräajoin vaihdolla pyrimme varmaan toimintaan vaativissakin sääoloissa. Monipuolisesta kalustosta löytyy sopiva kone jokaiselle pihalle ja kelille.

Olemme panostaneet entistäkin nopeampaan auraukseen ja hiekoitukseen sekä varsinkin suurilla piha-alueilla käytämme tarvittaessa myös paikallisia yhteistyökumppaneita. Hiekoitus tapahtuu koneiden hiekoituskauhoilla, takahiekottimilla ja autojen hiekoittimilla. Koko kalusto pystyy ottamaan kerralla noin 10 m³ hiekkaa mukaansa. Oikea-aikainen auraus ja nopea hiekoitus takaavat kulkijoiden turvallisen liikkumisen sekä kertovat kiinteistön hyvästä hoidosta.

Kulutusseuranta

Kulutusseuranta pitää taloyhtiön kulut kurissa. Veden, lämmön ja sähkön kulutusta seurataan kuukausittain ja asiakas saa kulutusluvuista raportin.

Vertailutiedon pohjalta huomioimme mahdolliset poikkeamat ja selvitämme syyt niihin. Kulutusseurannalla vältytään turhilta kuluilta laitteiden ja järjestelmien vikaantuessa.