Hyvin hoidetussa taloyhtiössä asuntosi arvo kehittyy, asumiskustannukset ovat kohtuulliset ja siellä on viihtyisää asua.

Jokaiselle meidän asiakaskohteellemme on nimetty vastuullinen henkilöisännöitsijä. Hänen tehtävänään on hoitaa yhtiön talouteen, hallintoon, korjauksiin, huoltoihin, laillisuusvalvontaan ja ilmoitusvelvollisuuteen liittyvät asiat hallituksen ja yhtiökokousten päätöksiä toteuttaen ja hyvää isännöintitapaa noudattaen.

Mielestämme isännöitsijä on asiakaspalvelija, jonka työtä ohjaavat suunnitelmallisuus ja pitkäjänteisyys sekä vastuu asiakkaista.

Isännöitsijän tukena on taloushallinto, joka hoitaa mm. asiakaspalvelun, kirjanpidot, vastike- ja vuokravalvonnan sekä isännöitsijäntodistukset ja lainaosuuslaskelmat.

Usean isännöitsijän toimistossa toiminnan jatkuvuus on turvattu. Loma-ajat, henkilövaihdokset yms. henkilöjärjestelyt eivät meillä keskeytä huolellista isännöintiä, vaan palvelu pelaa entiseen malliinsa.

Auktorisoinnin merkkinä yrityksellemme myönnettiin ISA-tunnus vuonna 1988. Auditointi suoritetaan määrävuosin Det Norske Veritasin ja Isännöinnin auktorisointi ISA ry:n toimesta. Kaikki isännöitsijämme ovat suorittaneet isännöintialan ammattitutkinnon.