Punaiset posket ja raikas olo talvisen ulkoilupäivän päätteeksi ovat ihana tunne! Jos pakkaset kuitenkin kiristyvät koviin lukemiin, voi kodin lämmössäkin joutua turvautumaan lisätoimenpiteisiin.

Villasukat ovat perinteinen keino pitää varpaat lämpöisenä. Sujauttamalla villasukat paljaaseen jalkaan saa niistä parhaan hyödyn irti. Villasukat ovat lämpöisen asun perusta, mutta tarvittaessa voi suosia myös muita lämpöisiä ja mukavia olovaatteita.

Lämpöpeitto on kotona viihtyvän vilukissan paras ystävä. Sähkökäyttöisen lämpöpeiton alla kovinkaan viima ei haittaa, ja koko kroppa pysyy lämpöisenä. Lämpöpeiton kanssa on kuitenkin muistettava riittävä turvallisuus, sillä kuten kaikkia käytössä olevia sähkölaitteita, myös lämpöpeittoa suositellaan pidettäväksi valvottuna.

Kuumavesipullo on villasukkien ohella oiva apu paleleville varpaille. Laadukas ja pehmeällä päällisellä varustettu kuumavesipullo kestää käyttöä, mutta on tärkeää muistaa seurata pullon käyttöohjeita – lämmittävään vaikutukseen ei esimerkiksi tarvita höyryävänä kiehuvaa vettä.